Wie ben ik?

Julie de Halleux

Als adolescent kreeg ik te kampen met gezondheidsproblemen. Na het volgen van vele therapieën kwam ik in contact met Yoga. Yoga heeft letterlijk mijn leven veranderd. Dag na dag groeide mijn interesse. De evolutie die ikzelf mocht ervaren was enorm en mijn geloof in Yoga werd sterker met de dag. Het was tijd dat ik deze prachtige vorm van bewustwording ging verspreiden en doorgeven aan anderen.

In 2011 begon ik mijn Yoga reis als docente en volgde een basiscursus. Na deze cursus kreeg ik de smaak te pakken en behaalde ik het certificaat voor de 200hrs in Ashtanga Yoga. Verder volgde ik nog workshops, zoals de teacher training van Manju Jois. In 2014 begon ik mijn eigen onderneming, en werd ik trotse eigenaar van Yoga Infinity.  

Tot op vandaag is Yoga een echte passie geworden waar ik me dagelijks in verdiep. Niet enkel de Ashtanga Yoga maar ook andere vormen zoals Vinyasa Yoga en Yin Yoga trekken mijn aandacht. De helende aspecten binnen de verscheidene vormen, is waar ik in geloof. Dit zijn de aspecten die u zal terugvinden in de lessen Healing Yoga. 

Live Love Life – Namasté 

 

Cursussen

AYA Ashtanga Yoga Academy – Annemieke van der Zouwen

Teacher Training Primary Serie – Manju Jois

Choice2Change Buteyko ademhaling – Thea Dannenburg

AALO Yoga teacher level 1 – Vanessa Kuipers